O podjetju

Podjetje Lincos d.o.o. je specializirano za prodajo profesionalnega orodja in opreme za avtomehanične ter vulkanizerske delavnice.

Od ustanovitve blagovne znamke, leta 2006, se je le ta razširila v več kot 24 evropskih držav. V Sloveniji je podjetje Lincos d.o.o. prisotno od leta 2011.

Vsem, ki delujejo v branži, ponujamo celovito paleto izdelkov, ki jo nenehno dopolnjujemo in prilagajamo potrebam naših kupcev. Trenutno imamo na voljo več kot 1.600 izdelkov. Podjetja Lincos d.o.o. se v skladu z vrednotami blagovne znamke Lincos že od samega začetka zavzema za zadovoljstvo svojih kupcev, in sicer s celovito podporo skozi celoten nakupni proces. Naša povezanost s stranko se z nakupom ne konča, temveč šele začne.

Poslanstvo

S široko paleto avtomehaničnih produktov in visoko usposobljenim osebjem izpolnjujemo potrebe kupcev v nudenju celovite rešitve za opravljanje dejavnosti mehanika, vulkanizerja ali kleparja.

Vizija

Lincos, vodilna blagovna znamka na področju nudenja celovite rešitve v avtomehaniki na področju Srednje, Jugovzhodne in Vzhodne Evrope.

Cilji

Naš cilj je zagotovo biti v podporo našim strankam, tako v fazi svetovanja ob nakupu, bodisi v fazi nudenja pomoči na mestu izvajanja dejavnosti.

V podjetju stremimo k nenehni rasti, temu posledično si zastavljamo ambiciozne cilje. Uresničevanje le teh nas krepi in omogoča konstanten razvoj konkurenčnih prednosti.


Lincos, vaš nepogrešljivi partner v delavnici.