Podjetje Lincos d.o.o. je specializirano za prodajo opreme za avtomehanične in vulkanizerske delavnice. Naše izdelke odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno, kar potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke doma in iz tujine.

V naši bogati ponudbi boste našli dvigala, centrirne stroje, montirne stroje, kompresorje, peskalnike, avtooptiko, testerje,orodja (ročna in specialna), pnevmatske pištole, orodje za obdelavo karoserije, varilno opremo, preše, pohištvo za delavnico in še mnogo več.

Podjetjem, ki delujejo v branži, ponujamo celovito paleto izdelkov, ki jo nenehno dopolnjujemo in prilagajamo potrebam naših kupcev. Trenutno imamo na voljo več kot 1.600 izdelkov.

Prisotni smo v več kot 24 državah (Italija, Avstrija, Nemčija, Madžarska, Francija, Slovenija, Hrvaška ...), kjer sodelujemo z večjimi in manjšimi poslovnimi partnerji.

Želite postati naš poslovni partner?

V kolikor želite postati naš distributer nas kontaktirajte preko elektronske pošte na naslov: shop@lincos.si, pokličite na 05 997 01 52, ali se zglasite v živo v naši poslovalnici na Celovški cesti 492, 1000 Ljubljana.

Za voljo pohitritve procesa vas naprošamo, da izpolnite sledeči VPRAŠALNIK ZA DISTRIBUTERJE ter nam ga posredujete na: shop@lincos.si

Skupaj bomo postavili način našega sodelovanja in vam dodelili uporabniški račun z dostopom do veleprodajnega kataloga.

Naročila boste lahko izvajali neposredno preko spletne trgovine ali preko elektronske pošte. Vsi produkti v katalogu imajo vsaj 1 leto garancije. Poskrbimo tudi za dostopen in hiter servis, da ste do svojih kupcev lahko brez skrbi.