Poštena dostava!

Naše podjetje za dostavo po Sloveniji uporablja Gold Express in Englmayer. V primeru, da je vaše naročilo oddano do 12:00, ga obravnavamo še isti dan. V primeru plačila preko bančnega nakazila in Paypal-a, se naročila obravnavajo po prejetem palčilu. Naše zaloge se konstantno spreminjajo, zato je možno, da artikel, ki je na spletni strani ni več na zalogi in tako ne moremo popolnoma izpolniti naročila. V takem primeru vas seveda takoj kontaktiramo preko e-pošte ali telefona, da z vami osebno uskladimo možnosti.
Za dostavo preko kurirske službe je potrebno navesti telefonsko številko, da vas v primeru neuspele pošiljke kurir kontaktira in z vami uskladi kraj in čas dostave. V primeru neuspele pošiljke kurir morda ne bo ponovno poizkusil naslednji delovni dan, vendar bo to storil po dogovoru. Pozor! Prosimo preverite stanje artikla po dostavi, če je artikel poškodovan prosimo, da nemudoma obvestite kurirja. Brez tega protokola ne moremo zamenjati poškodovanega artikla.

Neuspešna dostava

V primeru neuspešne dostave, bo kurirska služba ponovno poizkusila z dostavo brez dodatnih stroškov za vas. V primeru, da tudi drugi poizkus ni bil uspešen, se za vse dodatne stroške nadaljnje dostave bremeni kupca.

Poškodovan paket

Prosimo, da paket, ko vam je dostavljen, preverite skupaj s kurirjem. V primeru, da opazite vidne poškodbe paketa in s tem tudi artikla, prosimo ne podpisujte paketa in z kurirjem izpolnite reklamacijski zapisnik.
V primeru, da po odprtju paketa v prisotnosti kurirja opazite poškodbe na artiklu, ki so bile vidno povzročene pred dostavo paket podpišite in izpolnite zapisnik, saj vam nudimo 8-dnevno garancijo za zamenjavo. V primeru, da nimate izpolnjenega zapisnika vam paketa ne moremo zamenjati, če opazite poškodbe takoj kontaktirajte naše prodajalce (tel.: +386 599 70152,+386 313 90850 ali shop@lincos.si).