Piškotki: Lincos™ za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Utrazvočni čistilec, 0.8L, 50W

Lincos

VGT-1613T

Ultrazvočni čistilec primeren za čiščenje delov brez kemikalij in čistil in ne poškoduje del ki se čisti. Del se lahko očisti brez da ga razstavimo.

Več podatkov

Trenutno na zalogi

Cena:
213,90 €
Cena z DDV:
260,96 €

Dodaj na seznam želja

Več informacij

Opis

Ultrazvočni čistilec je primeren za čiščenje občutljivih avtomobilskih delov kjer ne smemo čistiti z mehanskim postopkom. Namenjen za čiščenje injektorjev, uplinjačev, turbin , EGR ventilov, verig,zavornih delov in manjših hidravličnih črpalk). Ultrazvočno čiščenje se izvaja v tekočini lahko uporabimo vodo (50°C), vodo z dodatkom čistila ali v posebni razstopini. Dele se lahko očisti brez da ga razstavimo.

 • Lahko se uporablja za plastiko, kovino, steklo, gumo in keramiko odstranjuje neorgansko umazanijo (prah, strojna olja, organska olja) ali organsko umazanijo (maščobe, alge, gobe, jedilna olja)
 • Izdelke ki so sestavljeni iz večih manjših delov pred čiščenjem ni potrebno razstaviti.
 • Premeren za uporabo v avtoservisni dejavnosti, za čiščenje, injektorjev, uplinjačev, turbin , EGR ventilov, verig, zavornih delov in manjših hidravličnih črpalk...

Tehnične podrobnosti

MaterialSUS304 nerjaveče jeklo
Nastavitev časa0-15min
Frekvenca40kHz
Moč50W
Prostornina1.2L
Velikost posode0.8l
dimenzije posode150x140x65mm

  Lastnosti pošiljke

  Teža izdelka2.40kg
  Širina21.00cm
  Globina22.00cm
  Višina28.00cm

  Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi: