Piškotki: Lincos™ za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Peskalniki Obstaja 1 izdelek.

Podkategorije

 • Prenosni peskalniki
 • Peskalne komore

  Naprave za peskanje so nepogrešljivi del vsake delavnice, saj zaradi svoje vsestranske uporabnosti omogočajo širok način uporabe. Peskalne naprave iz naše ponudbe omogočajo peskanje vseh vrst predmetov, od majhni delov pa vse do platišč ali še česa večjega. Ponujamo samostoječe komore ali kabine pravtako pa tudi prenosne peskalnike, ki še dodatno povečajo uporabnost naprave. Določene naprave imajo tudi sesalnike, ki vam privarčujejo pesek in so zelo učinkovite pri izkoristku peskalnega medija. Naša ponudba bo tako zadovoljila prav vsakega še tako zahtevnega uporabnika.

Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka
 • Hitri pogled
  Cena:
  146,28 €

  Cena z DDV:
  178,46 €
  Trenutno ni na zalogi
  LN-T2010

  Prenosna peskalna naprava s prostornino 75l. Možnost prestavljanja pomeni, da je naprava izredno uporabna, enostavna zasnova pa, da je uporaba izredno preprosta in se jo hitro navadimo. S tem pa postane nepogrešljiva v vsaki delavnici.

  Cena:
  146,28 €

  Cena z DDV:
  178,46 €
  Dodaj v košarico Več
  Trenutno ni na zalogi
Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka