Dvigalke Obstaja 9 izdelkov.

Podkategorije

 • Talne dvigalke

  Talne dvigalke zaradi svoje preproste uporabe prav hitro postanejo nepogrešljiv del vsake delavnice pa naj bo domača ali profesionalna. Naša ponudba talnih dvigalk za avtomobile in tovorna vozila pa bo brez težav ustrezala še tako zahtevnim uporabnikom in zahtevam. Nudimo nizko-profilne, hitro-dvižne, podaljšane in standardne dvigalke, ki brez težav opravijo zadano nalogo. Dobra in kvalitetna izdelava pa zagotavljata dolgo življensko dobo in uporabnost.

 • Ročne dvigalke

  Ročne talne dvigalke zaradi svoje preproste oblike in enostavnega mehanizma omogočajo vsestransko uporabo. Ponujamo vam različne kapacitete dvigovanja in s tem želimo zagotoviti vse vaše potrebe. Dvižne kapacitete se gibljejo od 5t pa do 50t. Dvigalka je majhna in enostavno prenosljiva tako, da jo brez težav vzamemo v svoje vozilo in nam lahko reši še tako zapleteno situacijo.

 • Pnevmatske dvigalke

  Pnevmatske dvigalke so zaradi svoje zasnove primerne za vse vrste delavnic in zadostijo še tako zahtevnim uporabnikom. Nepogrešljiv pripomoček pa so preedvsem vulkanizerjem saj so hitre, zmogljive in enostavne za uporabo. Z našo široko ponudbo pnevmatskih dvigalk bo svojo našel vsak kupec.

 • Pnevmatsko hidravlične...

  Pnevmatsko hidravlične dvigalke so nepogrešljiv pripomoček pri ravnanju z tovornimi vozili, saj njihova izredna kapaciteta dviga omogoča dvigovanje zelo težkih bremen. Kapaciteta dviga se giblje med 22t in 50t.

 • Dvigala za motorje

  Dvigala za motorje so namenjena dvigovanju celotnega motornega bloka in tudi menjalnika (kjer je to možno) brez večjih zapletov in težav. Sama konstrukcija omogoča enostaven in neoviran dostop do motorja pri vseh vrstah avtomobilov. Zaradi zasnove pa dvigalo lahko služi tudi v druge namene in s tem potane nepogrešljiv pripomoček profesionalnih in domačih delavnic.

 • Dvigalke za menjalnike

  Dvigala za menjalnike so namenjena podpori menjalnika med menjavo ali popravilom. Zaradi preproste zasnove menjalnike, vseh vrst in oblik, lahko postavimo na dvigalo in umaknemo za lažji dostop ali menjavo. Za našimi kvalitetnimi dvigali menjava ali transport menjalnika nikoli več ne bo mučno, dolgotrajno ali celo nevarno opravilo.

 • Univerzalne dvigalke
 • Verižna dvigala
 • Dodatki za talne dvigalke

  Dodatki za talne dvigalke iz naše široke ponudbe. Kot dodatno opremo je mogoče kupiti nastavek za enakomerno dviganje ali pa nadomestne podstavke iz gume. Podstavke moramo redno menjati, saj v primeru dotrajanosti gume lahko poškodujemo podvozje avtomobila. Enostavna in poceni rešitev za vse talne dvigalke v naši ponudbi.

Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov