Mobilni in kabinski grelniki

Mobilni grelniki lahko segrejejo katero koli sobo ali prostor hitro in učinkovito. So idealni za uporabo kot začasni ali stalni ogrevalni sistem. Rang sestavljajo oljni, električni in plinski gorilniki. Kabinski grelniki so idealni kot ogrevalna rešitev za delavnice, tovarne ali druge industrijske/kmetijske prostore. Te naprave nam omogočajo pre...

Več...

Mobilni grelniki lahko segrejejo katero koli sobo ali prostor hitro in učinkovito. So idealni za uporabo kot začasni ali stalni ogrevalni sistem. Rang sestavljajo oljni, električni in plinski gorilniki. Kabinski grelniki so idealni kot ogrevalna rešitev za delavnice, tovarne ali druge industrijske/kmetijske prostore. Te naprave nam omogočajo preprosto namestitev.

Mobilni in kabinski grelniki Obstaja 9 izdelkov.

Podkategorije

 • Električni kaloriferji

  Električni kaloriferji so visoko učinkovite naprave z široko in raznoliko možnostjo uporabe. Zagotavljajo nam čist, hiter in varen način ogrevanja. Električni kaloriferji so idealni za začasno ogrevanje ali ogrevanje v sili, saj so izjemno preprosti za uporabo in so lahko prenosljivi. Uporabljajo se samo certificirane visoko kakovostve komponente, ki zagotavljajo njihovo zanesljivost in učinkovitost.

 • Oljni grelniki
 • Grelne naprave na...
 • Kabinski grelniki

  Kabinski grelniki so idealni kot ogrevalna rešitev za delavnice, tovarne ali druge industrijske/kmetijske prostore. Omogočajo preprosto namestitev.

 • Propan-butan plinski...

  Grelniki na propan ali butan na zagotavljajo velike volumne takojšnje toplote. So izjemno učinkoviti glede na ceno in zelo robustni. Prenosni plinski grelniki spo najboljši za dobro ventilirane(prezračevane) prostore, kot so gradbošča, skladišča ali tovarne.

 • Infrardeči električni...

  Infrardeči električni grelnik nam zagotavlja varen in čist način ogrevanja željenega predmeta ali ljudi. Primerni so za različne prostore, kot so hiše, trgovine ali pisarne.

Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov