Mobilni in kabinski grelniki

Mobilni grelniki lahko segrejejo katero koli sobo ali prostor hitro in učinkovito. So idealni za uporabo kot začasni ali stalni ogrevalni sistem. Rang sestavljajo oljni, električni in plinski gorilniki. Kabinski grelniki so idealni kot ogrevalna rešitev za delavnice, tovarne ali druge industrijske/kmetijske prostore. Te naprave nam omogočajo pre...

Več...

Mobilni grelniki lahko segrejejo katero koli sobo ali prostor hitro in učinkovito. So idealni za uporabo kot začasni ali stalni ogrevalni sistem. Rang sestavljajo oljni, električni in plinski gorilniki. Kabinski grelniki so idealni kot ogrevalna rešitev za delavnice, tovarne ali druge industrijske/kmetijske prostore. Te naprave nam omogočajo preprosto namestitev.

Mobilni in kabinski grelniki Obstaja 4 izdelkov.

Podkategorije

  • Električni kaloriferji

    Električni kaloriferji so visoko učinkovite naprave z široko in raznoliko možnostjo uporabe. Zagotavljajo nam čist, hiter in varen način ogrevanja. Električni kaloriferji so idealni za začasno ogrevanje ali ogrevanje v sili, saj so izjemno preprosti za uporabo in so lahko prenosljivi. Uporabljajo se samo certificirane visoko kakovostve komponente, ki zagotavljajo njihovo zanesljivost in učinkovitost.

  • Grelne naprave na...
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov